Refund & Returns

Visszatérítések és visszaküldések

1. Mi a visszaküldési politika?  Visszaküldési szabályzatunk lehetővé teszi a termékek visszaküldését a vásárlástól számított 14 napon belül. A terméknek nem használtnak, az eredeti csomagolásban kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint amikor átvette. Kérjük, tekintse át részletes visszaküldési irányelveinket a konkrét utasításokért és az esetleges kivételekért.

2. Hogyan kezdeményezhetek visszaküldést?  A visszaküldés kezdeményezéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  • Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, hogy értesítse őket a termék visszaküldési szándékáról.
  • Óvatosan csomagolja be a tételt, ügyelve arra, hogy a szállításhoz megfelelően védve legyen.
  • Mellékelje a szükséges visszaküldési engedélyezési dokumentumokat, ha azt ügyfélszolgálati csapatunk biztosította.
  • Szállítsa vissza a terméket a megadott visszaküldési címre. Nyomon követhető szállítási mód használatát javasoljuk.

3. Vannak olyan cikkek, amelyek nem jogosultak visszaküldésre?  Bár a legtöbb termék visszaküldhető, lehetnek kivételek, például élelmiszerek és higiéniai termékek. Ezenkívül előfordulhat, hogy a személyre szabott termékek nem jogosultak visszaküldésre, kivéve, ha a mi részünkről hibás.

4. Visszakapom a vásárlás teljes összegét?  A visszaküldött termék átvétele és ellenőrzése után az elszámolható összeget visszatérítjük. A visszatérítés a vásárlás teljes összegét tartalmazza.

5. Mennyi ideig tart a visszatérítés?  A visszaküldés kézhezvétele és jóváhagyása után, valamint (ha a kiküldés még nem történt meg) az elállás dátumától számított 14 napon belül feldolgozzuk a visszatérítést. A pontos idő, ameddig a visszatérítés megjelenik a fiókjában, fizetési módtól és pénzintézettől függően változhat.

6. Cserélhetek egy terméket a visszatérítés helyett?  Igen, cserét kínálunk a jogosult termékekre. Ha egy terméket más méretre, színre vagy változatra szeretne cserélni, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. További útmutatást adnak a cserével kapcsolatban.

7. Ki a felelős a visszaküldés szállítási költségeiért?  A visszaküldés szállítási költségeinek felelőssége a visszaküldés okától függően változhat. Ha a visszaküldés a mi hibánkból vagy hibás termékből származik, a visszaküldés szállítási költségét mi álljuk. Ha azonban a visszaküldés meggondolásból vagy nem hibás árucikk miatt történik, a visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli.

8. Mi a teendő, ha a termékem sérülten vagy hibásan érkezett?  Ha a termék sérülten vagy hibásan érkezett meg, azonnal forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. A körülményektől függően csere, javítás vagy visszatérítés biztosításával segítünk Önnek a probléma megoldásában. Kérjük, adjon meg minden lényeges részletet és alátámasztó dokumentációt, például fényképeket a sérülésről vagy hibáról.

9. Szükségem van nyugtára vagy vásárlási bizonylatra a visszaküldés feldolgozásához?  A nyugta vagy a vásárlást igazoló bizonylat megléte általában segít a visszaküldés gördülékenyebb feldolgozásának. Ha azonban nem találja a nyugtát, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz minden lényeges információval, például a rendelésszámmal, a vásárlás dátumával vagy a rendeléshez használt e-mail-címmel. Mindent megteszünk, hogy segítsünk Önnek.

10. Visszaküldhetem-e az akció vagy promóció során vásárolt terméket?  Igen, általában visszaküldheti az akció vagy promóció során vásárolt terméket. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy a visszatérítés összege módosítható a fizetett kedvezményes árnak megfelelően. 

13. Mi a teendő, ha rossz terméket kaptam, vagy hiányos megrendelést kaptam?  Ha nem a megfelelő terméket kapta, vagy a rendelése hiányos, szíves elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért. Azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a rendelési adatokkal és a probléma leírásával. Mi azonnal megoldjuk a helyzetet, és gondoskodunk arról, hogy a megfelelő terméket vagy a hiányzó alkatrészeket megkapja. Minden csomagolási eseményről videófelvétel készül, így elkerülhetőek a félreértések.

15. Visszaküldhetek egy régebben vásárolt, de még használaton kívüli terméket?  Visszaküldési szabályzatunk meghatározza azt a határidőt, amelyen belül a visszaküldés kezdeményezhető (14 nap). Ha a cikk a jogosult visszaküldési időszakba esik, és megfelel a fel nem használt és eredeti állapot feltételeinek, folytathatja a visszaküldést. Kérjük, tekintse meg visszaküldési szabályzatunk konkrét bekezdését az időkeretről és a további feltételekről.

16. Visszaküldhetem vagy kicserélhetem a terméket eredeti csomagolása nélkül?  Bár azt javasoljuk, hogy a terméket eredeti csomagolásában küldje vissza, megértjük, hogy ez nem mindig lehetséges. Ilyen esetekben kérjük, győződjön meg arról, hogy a tétel biztonságosan be van csomagolva, hogy elkerülje a szállítás közbeni sérüléseket. Ne feledje azonban, hogy a termék eredeti csomagolása nélkül történő visszaküldése befolyásolhatja a teljes visszatérítésre való jogosultságot.

17. Hogyan kapom meg a visszatérítést?  A visszatérítés általában a vásárláshoz használt eredeti fizetési móddal történik. Ha például hitelkártyával fizetett, a visszatérítést ugyanarra a hitelkártyára írjuk jóvá. Ha bármilyen aggálya van, vagy alternatív visszatérítési lehetőségeket szeretne megvitatni, forduljon ügyfélszolgálati csapatunkhoz.

19. Mi a teendő, ha kapok egy visszatérítési visszaigazolást, de az összeg nem jelent meg a számlámon?  A visszatérítések feldolgozása és fiókjában való megjelenése általában némi időt vesz igénybe. A pontos idő a pénzintézettől és a fizetési módtól függ. Ha visszaigazolást kapott tőlünk, de ésszerű időn belül nem látta az összeget a számláján, további segítségért forduljon bankjához vagy fizetési szolgáltatójához.

20. Visszaküldhetem a terméket, ha a visszaküldési folyamat során megsérült?  Azt javasoljuk, hogy nyomon követhető és biztosított szállítási módot használjon a termékek visszaküldéséhez. Ha a termék a visszaküldés során megsérül a nem megfelelő csomagolás vagy helytelen kezelés miatt, az befolyásolhatja a teljes visszatérítésre való jogosultságot. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a tétel biztonságosan be van csomagolva, és fontolja meg a szállítási biztosítás megkötését, hogy megvédje magát az esetleges szállítás közbeni sérülésektől.

21. Visszaküldhetem vagy kicserélhetem a csomag vagy készlet részeként vásárolt terméket?  A legtöbb esetben a csomag- vagy készletelemeket egy egészben kell visszaküldeni vagy kicserélni. Előfordulhat, hogy a csomagon vagy készleten belüli egyes tételek nem jogosultak külön visszaküldésre vagy cserére.

22. Mi a teendő, ha már nincs meg az eredeti szállítódoboz a visszaküldéshez?  Ha már nincs meg az eredeti szállítódoboz, használhat egy megfelelő alternatív dobozt a termék visszaküldéséhez. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a tétel biztonságosan be van csomagolva, hogy elkerülje a szállítás közbeni sérüléseket. Javasoljuk, hogy mellékeljen minden szükséges visszaküldési engedélyt vagy címkét az ügyfélszolgálati csapatunktól.

24. Fizetnem kell a visszaküldésért, ha hibás terméket kaptam?  Ha a mi hibánk miatt hibás  terméket kapott, a visszaküldés szállítási költségét mi álljuk. Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a visszaküldés menetével kapcsolatos útmutatásért. Biztosíthatunk előre kifizetett szállítási címkét, vagy megtérítjük a visszaküldés költségeit.

25. Visszaküldhetek-e egy gyorskiárusítás vagy -kiárusítás során vásárolt terméket?  A gyorskiárusítás vagy a kiárusítás során vásárolt termékek általában jogosultak a visszaküldésre, hacsak másként nincs feltüntetve. Azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos kiárusítási tételek végső értékesítésként vannak megjelölve, és nem küldhetők vissza. Az esetleges kivételeket vagy különleges feltételeket a termékleírásban vagy a fizetési folyamat során megemlítjük.

26. Visszaküldhetem-e a terméket, ha már nincs meg az eredeti nyugta?  Bár az eredeti nyugta megléte segít a zökkenőmentes visszaküldési folyamatban, megértjük, hogy előfordulhat, hogy rossz helyen van. Ha már nincs meg a nyugta, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a vásárlással kapcsolatos minden lényeges információval, például a rendelési számmal, a vásárlás dátumával vagy a megrendeléshez használt e-mail-címmel. Segítünk a visszaküldés feldolgozásában.

27. Visszaküldhetem vagy kicserélhetem a használt terméket?  Általánosságban elmondható, hogy csak nem használt és eredeti állapotú termékek visszaküldését vagy cseréjét fogadjuk el. Ha a terméket használták, előfordulhat, hogy nem jogosult visszaküldeni vagy cserélni, kivéve, ha olyan hibáról vagy meghibásodásról van szó, amelyre garanciánk vonatkozik.