Szállítás és fizetés

1. Kínál nemzetközi szállítást? Jelenleg csak Magyarország területére szállítunk.

2. Milyen szállítmányozókat használ belföldi szállításhoz? Elsődleges szállítmányozónkként az MPL-t és a GLS-t használjuk a belföldi küldeményekhez. Ezek a szállítók megbízható és hatékony kézbesítési szolgáltatásokat nyújtanak. Teljesítési szolgáltatónk a Bridge Logistcs Kft. Innovatív és folyamatosan fejlődő rendszere biztosítja az Európában elérhető leggyorsabb és legpontosabb rendelés teljesítést.

3. Mennyi ideig tart a belföldi szállítás? A belföldi kiszállítás a feladástól számított 1 munkanapot vesz igénybe (hétvégék és ünnepnapok nélkül). Amennyiben megrendelése déli 12 óráig beérkezik, aznap átadjuk a futárszolgálatnak akik azt a következő munkanap megkísérlik kézbesíteni. Felhívjuk figyelmét, hogy váratlan késések adódhatnak a technikai vagy egyéb, rajtunk kívül álló tényezők miatt.

4. Nyomon követhetem a csomagomat?  Igen, nyomon követési információkat biztosítunk a csomagokhoz. Miután megrendelését visszaigazoltuk, egy nyomkövetési számot kap, amellyel nyomon követheti a csomag előrehaladását a GLS/MPL webhelyén. Kérjük, várjon egy kis időt a nyomon követési információk frissítésére a megrendelés visszaigazolása után.

5. Mennyibe kerül a szállítás? A szállítás díja 999-1890 Ft, amely nem változik a rendeltetési hely, a csomag súlya és méretei alapján. A szállítási költség a fizetési folyamat során kerül kiszámításra. A vásárlás befejezése előtt áttekintheti a szállítási költségeket.

6. Vannak-e további vámok vagy behozatali vámok a csomagok esetében? Az Európai Gazdasági Térségben nincs behozatali vám, az árak tartalmazzák az adókat.

7. Mi a teendő, ha a csomagom elveszett vagy megsérül? Ha csomagja elveszik vagy megsérül a szállítás során, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Ha a csomag sérülten érkezik meg, fontos, hogy a kézbesítéskor kárbejelentést (jegyzőkönyv) tegyen a futárnál. Együttműködünk a fuvarozóval a vizsgálat elindítása és a probléma megoldása érdekében. Kérjük, adjon meg minden releváns dokumentumot, például fényképeket vagy leírásokat a károkról, hogy segítsen nekünk a folyamatban.

8. Megváltoztathatom a szállítási címet már visszaigazolt megrendelésnél? A visszaigazolt megrendelés után előfordulhat, hogy a szállítási cím megváltoztatása nem lehetséges. Ha bármilyen változtatásra van szüksége, kérjük, a lehető leghamarabb lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, és mi mindent megteszünk, hogy segítsünk.

9. Összevonhatok több rendelést a szállításhoz, hogy megtakarítsam a költségeket?  Megértjük a költségmegtakarítási intézkedések fontosságát a  szállításban. Ha több rendelése van, amelyeket ki kell szállítani, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal. Felmérik a rendelések kombinálásának megvalósíthatóságát, és az elérhető legjobb szállítási lehetőségeket kínálják.

10. Kérhetek-e konkrét szállítási napot? Miközben arra törekszünk, hogy a megrendeléseket időben kézbesítsük, a küldemények esetében konkrét szállítási dátumokat garantálunk (1-2 munkanap, a hétvégék és ünnepnapok nélkül). A kézbesítési idők a rajtunk kívül álló tényezőktől függően változhatnak. Ha konkrét határidővel vagy követelménnyel rendelkezik, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal a rendelkezésre álló lehetőségek megbeszélése érdekében.

11. Kínál ingyenes szállítást a megrendelésekhez? A rendelések ingyenes szállítása elérhető bizonyos promóciók vagy rendelési küszöbértékek esetén. Kérjük, tekintse meg weboldalunkat vagy promóciós anyagainkat minden folyamatban lévő ajánlatért, vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a  szállítási díjakkal és promóciókkal kapcsolatos további információkért.

12. Mi történik, ha a csomagom visszakerül a feladóhoz, vagy kézbesíthetetlen? Ha egy csomagot visszaküldenek hozzánk, vagy kézbesíthetetlennek ítélik, ügyfélszolgálati csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a helyzetet. Előfordulhat, hogy ellenőriznünk kell a szállítási címet, frissítenünk kell a kapcsolattartási adatokat, vagy gondoskodnunk kell az újraszállításról. Ilyen esetekben további szállítási költségek merülhetnek fel, és tájékoztatjuk Önt a rendelkezésre álló lehetőségekről.

13. Módosíthatom vagy törölhetem rendelésemet a kiszállítás után? A megrendelés kiszállítását követően előfordulhat, hogy nem lehet módosítani vagy törölni. Javasoljuk azonban, hogy a lehető leghamarabb forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, hogy megbeszéljük a helyzetet. Segítenek Önnek és útmutatást adnak az adott körülmények alapján.

14. Mi a teendő, ha a kézbesítéskor eltérés vagy sérülés tapasztalható a csomagommal? Ha a kiszállításkor bármilyen eltérést vagy sérülést észlel a csomaggal kapcsolatban, fontos, hogy azonnal intézkedjen. Dokumentálja a problémát fotókkal, és a lehető leghamarabb lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Együttműködünk Önnel a helyzet megoldásán, és minden szükséges követelést vagy vizsgálatot kezdeményezünk a szállítmányozóval.

15. Küldhetek postafiókba megrendelés esetén? A kézbesítéshez fizikai cím megadása szükséges. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálati csapatunkhoz, hogy megtudja, lehetséges-e a postafiókba szállítás rendelése esetén.